Bent u huurder van Stichting Wijnhuisfonds en heeft u een vraag? Wij helpen u graag.

REBO Vastgoed Management

Per 1 januari 2024 ligt het vastgoed management en de verhuuractiviteiten van uw huurwoning bij REBO Vastgoed Management B.V.

REBO Vastgoed Management is onderdeel van de REBO Groep. Een familiebedrijf dat is opgericht in 1976. Inmiddels is REBO uitgegroeid tot een professionele vastgoedspecialist met vestigingen over heel Nederland.

In verband hiermee kunt u zich vanaf 1 januari 2024 met uw huuropzegging, huurbetaling en vragen ten aanzien van verhuur richten tot:

REBO Vastgoed Management B.V.

Zutphenseweg 29C3, 7418 AH Deventer

pei@rebogroep.nl

Reparatieverzoek of onderhoudsmelding indienen

Raadpleeg eerst vooraf het onderhouds-ABC. Wij onderscheiden twee soorten reparatieverzoeken: de spoedgevallen (calamiteiten) en de overige minder urgente verzoeken:

  • Spoedgevallen zijn storingen of gebreken die zo snel mogelijk moeten worden verholpen, omdat ze wellicht ernstige overlast of gevaar kunnen opleveren voor u en/of uw omgeving. Deze dringende onderhoudsklachten kunt u 24 uur per dag telefonisch melden op telefoonnummer
    0313 – 490 280.

  • De overige, minder urgente reparatieverzoeken kunt u online indienen via het reparatieverzoek op onze website of per e-mail tdvgm@rebogroep.nl.

Huurzaken

Voor vragen over de verhuur of beëindiging van de huur kunt u de website van REBO raadplegen,www.rebovastgoedmanagement.nl, onder het kopje ‘Ik ben huurder’. Hier treft u naast het huuropzeggingsformulier meerdere formulieren die voor u van toepassing kunnen zijn. Onder deFAQ staan ook antwoorden op veel gestelde vragen.

E-mailadres

Om beter en sneller met huurders te communiceren maakt REBO graag gebruik van een mailadres. Uw e-mailadres, zover u dat nog nooit hebt doorgegeven aan de voorgaande beheerder, kunt u opgeven via het volgende mailadres: mijnemail@rebogroep.nl onder vermelding van uw naam en woonadres en -plaats.

Storingen

Voor storingen aan uw cv installatie:
Feenstra Warmte Totaal Zorg – 088 845 5000

Voor rioolverstoppingen:
A.D.S. Rioolreiniging – 0575 441 112

Heeft u zichzelf buitengesloten?
Adema Sleutelspecialist – 0575 515 565