Bent u geïnteresseerd om een woning van het Wijnhuisfonds te huren, dan kunt u zich bij ons inschrijven. De inschrijvingskosten zijn eenmalig € 35,-.

Staat u ingeschreven, dan wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van vrijkomende woningen. Is er een woning waarin u geïnteresseerd bent, dan kunt u dit aangeven en wordt u meegenomen voor de selectie van deze woning. Bij het aangaan van een huurovereenkomst wordt u automatisch donateur van Stichting Wijnhuisfonds. Het eerste jaar na het aangaan van de huurovereenkomst is het donateurschap gratis.

Selectie en toewijzing

Wij kijken bij het selecteren van een huurder naar de samenstelling van uw huishouden. Bij meerdere kandidaten met gelijke geschiktheid krijgt degene met de langste inschrijfduur voorrang. Wij behouden ons het recht voor om, slechts en alleen in zeer specifieke gevallen, hiervan af te wijken.

De wachttijd voor een woning is moeilijk te voorspellen. Dat hangt af van de opzeggingen van de huidige huurders en het aantal reacties vanuit het bestand van ingeschrevenen.

Ik schrijf me in


    Ik stond al ingeschreven bij stichting BOG

    Na ontvangst van dit formulier nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek.