Stichting Wijnhuisfonds kiest voor REBO Vastgoed Management als nieuwe vastgoedpartner

Zutphen – Stichting Wijnhuisfonds heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met REBO Vastgoed Management. REBO gaat als nieuwe vastgoedpartner het  vastgoedmanagement en de verhuur van monumentale panden verzorgen. Met deze samenwerking wil Stichting Wijnhuisfonds de zorg voor haar monumenten in de stad Zutphen op een nog hoger niveau brengen.

Suzan te Brake, Directeur van het Wijnhuisfonds is verheugd over de samenwerking. ‘Het Wijnhuisfonds is een instituut in de stad Zutphen en heeft hart voor het historische karakter van de stad. Het Wijnhuisfonds zet zich als erfgoedzorger en monumenteneigenaar in voor de instandhouding van het gebouwde erfgoed van Zutphen. Wij hebben als Professionele Organisatie voor het Monumentenbehoud (POM) kwaliteit hoog in het vaandel staan. Met REBO als nieuwe partner zien wij onze ambities als maatschappelijke verhuurder van monumenten op een doeltreffende wijze gerealiseerd worden. Wij zijn uitermate te spreken over de wijze waarop REBO ons gaat helpen in het verder professionaliseren van onze verhuur en het toekomstbestendig maken van onze portefeuille.”

Ludwig Holzapfel, Directeur REBO Vastgoed Management, benadrukt: ‘Met deze samenwerking zetten we meerdere facetten van onze dienstverlening in en maken we gebruik van onze ervaring met unieke objecten. We hebben veel waardering voor wat het Wijnhuisfonds betekent voor de historische panden in de gemeente en de stad. Het is fantastisch om bij te dragen aan waar het Wijnhuisfonds voor staat en hen te ondersteunen bij de huidige en toekomstige uitdagingen waar zij voor staan.”